Naruto Worlds - Tales (Ne)Officiální CZ/SK fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Horox

Horox

Počet příspěvků : 58

Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Empty
PříspěvekPředmět: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeThu Jul 22, 2010 12:20 pm

Miya

Ahojte! pozdravila som veselo mojich dvoch žiakov, ktorí už čakali na cvičisku.
Vznášala som sa nad nimi na jednej z mnohých zbraní, ktoré som vlastnila.
Zoskočila som na zem a zoširoka sa usmiala.
Miya Ki. predstavila som sa stručne.
A tykajte mi. Možno som jinchuuriki Hachibiho, ale bola by som rada, ak by ste sa uvoľnili. Teraz tu nie je Raikage. dodala som.

Naposledy upravil Horox dne Thu Jul 22, 2010 7:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Raiden

Raiden

Počet příspěvků : 36
Věk : 29

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeThu Jul 22, 2010 12:39 pm

Daiki Yotsuki

Podíval jsem se na vznášející se slečnu. Sugoi jak to asi dělá? Když seskočila, představila se a zmínila se o Hachibi tak jsem se usmál. Těší mě Miyo-sensei. Máme se nějak představit nebo už o nás vše víte? Zasmál jsem se a sedl jsem si na zem a zívl jsem. Ale taky jsme si mohly dát sraz tak v 8:00. Zadíval jsem se na noční oblohu a hlesl jsem. Chtělo by to BOUŘI.
Návrat nahoru Goto down
GTO

Počet příspěvků : 50

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeThu Jul 22, 2010 12:47 pm

Naoki

Jinchuuriki Hachibiho?
To mě trochu zaskočilo , ale tvářil sem se pořád drsně...
Ja sem Naoki Iketani ale to určitě víš.Kdo je náš 3.člen týmu?
Návrat nahoru Goto down
SaTan

SaTan

Počet příspěvků : 101

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeThu Jul 22, 2010 3:18 pm

Aiko
Ráno som sa zobudila okolo tretej ráno.
Prečo o štvrtej? Stačilo o dvanástej. Povzdychla som si a vstala.
Vybehla som do kuchyne, kde som hneď vybrala ramen.
Rýchlo som ho zjedla a vyrazila som z domu.
Dorazila som tam ako posledná.
Akurát som počula ako sa zoznamujú, no aj tak sa mi moc nechcelo rozprávať.
Nakoniec som sa premohla a povedala: Aiko...
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeThu Jul 22, 2010 7:56 pm

Miya

Vražedne som pozrela na Daikiho.
Hovorím, že mi máte tykať. Ber to tak, že sme jeden tím, a ja som na rovnakej úrovni ako vy traja... povedala som so sarkastickým úsmevom.
A mohli by ste sa predstaviť, to áno. Vlastne, váš tím sa bude volať Búrka. Alebo ak chcete... Susanoo. To je jedno.
Medzitým dorazili aj ostatní, a hned sa predstavili.
Daiki, Naoki, Aiko... všimnite si, tie mená sa celkom podobajú... zasmiala som sa len tak pre seba.
A čo dokážete? Máte byť že vraj jeden z tých najlepších tímov, tak chcem vidieť výsledky... každý mi ukážte nejaké C Jutsu, a tiež chcem vidieť ako vyjdete po tom strome. ukázala som na vysoký strom.
Tak, načo čakáte?
Návrat nahoru Goto down
SaTan

SaTan

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeThu Jul 22, 2010 8:04 pm

Aiko
Znudene som si zívla a podišla som k jednému stromu.
Ranný tréning? Pomyslela som si a začala hromadiť chakru do nôh.
Pre istotu som si ešte vybrala kunai aby som vedela kde som skončila.
Vybehla som na strom a pokúsila sa vybehnúť čo najvyššie.
Návrat nahoru Goto down
Raiden

Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeThu Jul 22, 2010 8:15 pm

Daiki Yotsuki

Zamrkal jsem když Miya řekla své požadavky. Si děláš srandu C Jutsu? Z akademie umíme jen E Jutsu. I když jsem v Ninjutsu dobrý tak si prostě Jutsu třídy C z prstů nevycucám.
Pak jsem se otoči a "omylem" jsem Miyu švihl vlasy přes obličej. Tak jo jdeme se projít po stromě. Došel jsem ke stromu a podíval jsem se na něj.
Sakra jak máme v téhle tmě lézt? Ale dobrá risknu to. Složil jsem pečeť Hitsuji a kolem mě se objevila troška modré chakry která silně zářila stříbrnou září měsíce takže okolí okolo mě ozářila. Já sám jsem si toho ani nevšiml stejně jako vždycky předtím. Pak jsem se pořádně rozeběhl a vyběhl jsem asi 4 metry a sletěl dolů a přimo na záda. Auu sakr, tohle je naprd. Miyo co to po nás chceš teď jsme vylezly z Akademie?
Návrat nahoru Goto down
GTO

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeThu Jul 22, 2010 10:47 pm

Naoki

Jutsu třídy C?
Trochu mě tim zaskočila , ale nedal sem to najevo...
Šel sem ke stromu , a protože sem uměl dobře pracovat s chakrou myslel sem že to nebude problém...
To bude hračka...
Řekl sem namachrovaně a rozeběhl sem se po stromě...
Vyběhl sem a kousek víc než Daiki asi takových 5-6metru , udělal sem kunaiem škrabanec do stromu , a pak sem seskočil dolů....
Fuj , to je horší než sem si myslel...
Takhle po ránu se to nedá...
Snažil sem se na něco vymluvit...
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeFri Jul 23, 2010 3:24 am

Miya

Očividne sa najprv rozhodli ukázať mi lezenie po strome. Asi aby potom neboli vyčerpaný na ukážku C Jutsu.
Daiki ''omylom'' nič také neurobil, lebo som mu chytila vlasy a mierne nimi trhla. Hlupáčik.
Aiko sa ako prvá odhodlala na strom... podarili sa jej neuveriteľné... štyri a pol metra, pričom strom mal sedem metrov.
Druhý sa podujal Daiki, ten hodil až štyri metre. Stále nič.
Ako posledný to skúsil Naoki. Skoro sa dostal až nahore, stále mu však chýbali nejaké jeden, dva metre.
Ehm, no čakala som že po tomto nízkom strome vyleziete úplne bez problémov. Asi som počula zlé informácie. začudovala som sa.
A čo to Jutsu? Aspoň to hádam viete. Ked nie C, tak aspoň D. Akékoľvek D Jutsu.
Bola zábava testovať ich reakcie... celkom jasne som bola zo všetkým oboznámená, ale títo genini ma ešte nepoznali. Kebyže sa spýtajú mojich predchodzích žiakov, zistia že celý čas čo som s nimi je vlastne len test... a niekedy to nie je test.
Nó, ukážte. Som si celkom istá, že vy by ste mali vedieť aspoň to C alebo D. Inak vám hrozí vyhadzov z tímu, teda sa dostanete až nabudúci rok, ked budete to Jutsu už vedieť. vysvetlila som celkom vážne. Klamať mi išlo dokonale, a najma týmto deťom.
Bola som náramne zvedavá na ich reakciu...

Návrat nahoru Goto down
SaTan

SaTan

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeFri Jul 23, 2010 6:38 am

Aiko
Povzdychla som si.
Dúfam že do ničoho nenarazím. Pomyslela som si.
Shunshin no Jutsu! Povedala po šepky a sedela som asi meter za snseiom.
Všetko...
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeFri Jul 23, 2010 12:26 pm

SaTan:
Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
SaTan

SaTan

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeFri Jul 23, 2010 12:30 pm

Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
Raiden

Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeFri Jul 23, 2010 1:21 pm

Daiki Yotsuki

Jutsu? No dobrá něco jí ukáži. Usmál jsem se a udělal pečeť Hitsuji. Kolem mě se objevila modrá chakra která silně zářila stříbrnou září měsíce. Bushin no Jutsu. Kolem mě se najednou objevilo 5 nehmotných klonů. No není to D ale snad to stačí. Zasmál jsem se a chytil jsem si své dlouhé vlasy. Tak jaký bude rosudek? Projdeme dál?
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeFri Jul 23, 2010 2:01 pm

Miya

Očividne žiadne D ani C jutsu neovládali.
Nie, bunshin nestačí.... ale to je jedno, ked nič neviete, musíme rýchlo trénovať! usmiala som sa zoširoka a vytiahla katanu spoza opasku.
Najprv nejaké to Taijutsu... bráň sa!
Na Daikiho som zaútočila úplne základným útokom.
Návrat nahoru Goto down
Raiden

Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeFri Jul 23, 2010 2:06 pm

Daiki Yotsuki

Zamrkal jsem a okamžitě jsem vytasil své Chō Biburāto Raitontō co jsem měl na zádech. Katanu jsem zablokoval obouma Chō Biburāto Raitontō a pak jsem sklouzl na zem tak abych Miye podkosil nohy. Vše jsem to provedl v docela vysoké rychlosti.
Musím jí dostat abych se udržel v týmu. Pomyslel jsem si a zvolal. Když už jsme u tohoto zápasu měl bych jednu prosbu ohledně tréninku ale to si necháme na pak.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeFri Jul 23, 2010 2:46 pm

Miya

Môj útok samozrejme zablokoval, skĺzol na zem a podkopol ma. Nohy ho museli zabolieť, lebo kopol rovno do tvrdej zbrane. Sama som sa vznášala na jednom z mečov nad ním a uškŕňala sa.
A čo by si prosil?
Návrat nahoru Goto down
SaTan

SaTan

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeFri Jul 23, 2010 3:17 pm

Aiko
Sedela som na kameni a pozorovala som tých dvoch.
Takto skoro ráno. Mohla počkať. Pomyslela som si a zadívala sa na oblohu.
Návrat nahoru Goto down
Raiden

Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeFri Jul 23, 2010 4:58 pm

Daiki Yotsuki

Auuu. Zakňučel jsem slabě spíš pro sebe. Je dobrá ale jednou budu 1000x lepší. Řekl jsem si pro sebe a pak vstal a Chō Biburāto Raitontō jsem vrátil do pouzder. No dokážu jakštakš bojovat s Chō Biburāto Raitontō ale nedokážu ale nedokážu je naplno využít. Podle toho co jsem zjistil jsou tyto čepele jedinečné v tom že se dokáží nabít chakrou a hlavně elementární chakra do nich jde vložit. Tyto jsou čepele hlavně citlivé na Raiton. A to je o to co mi tu jde, prosím naučte mě vložit do nich chakru abych zvýšil jejich vibrační rychlost a udělal z nich ostří co projde většinou známých materiálů. Řekl jsem tiše tak aby to mohla slyšet pouze Miya. Možná jsem jí to neměl říkat, jsou to přeci jen velmi cenné zbraně. Zamyslel jsem se a čekal jestli mi poradí a ještě jsem řekl. V souboji zvítězí ten kdo má ostřejší zbraň nebo se mílím?
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeFri Jul 23, 2010 5:08 pm

Miya

Ja sa boj z rôznymi zbranami zamieravam... najma však meče a katany. Vidím že ty tiež... to je dobré, mnohému ťa môžem naučiť. kývala som hlavou.
A to čo chceš by nemal byť vačší problém. Je to celkom základ... všimla som si, že máš vzácne meče. Niečo mi pripomínajú. začudovane som na ne pozerala.
Kde som o nich len počula...
Je užitočné mať ostrú zbraň, ale to nie je ani zdaľeka najdôležitejšie... môžeš mať ostrú čepeľ, ale ked sa ti nepriateľ zakaždým uhne kvôli tvojej slabej technike a pomalosti, nemáš šancu.
Návrat nahoru Goto down
Raiden

Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeFri Jul 23, 2010 5:17 pm

Daiki Yotsuki

Vytáhl jsem jeden Chō Biburāto Raitontō a ukázal ho zblízka Miye. Podle toho co jsem zjistil je jediný kdo je zatím používal byl Killer Bee.
Usmál jsem se na ní a pokračoval. A když jsme u katan, no ale to je jedno... Raději jsem to neříkal.
Boj se zbraněmi je pro mě jak dělaný a když ho doplním nějakým silným Ninjutsu tak se snad jednou stanu tak dobrým ninjou jako byl můj dědeček. Pousmál jsem se,zavedl téma raději jinam a roztočil jsem Chō Biburāto Raitontō v ruce.
A velmi se mi líbí ten meč na kterém se vznášíte kde jste ho sehnala? Zeptal jsem se a přestal jsem točit Chō Biburāto Raitontō.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeFri Jul 23, 2010 8:02 pm

Miya

Killer Bee! Mám to! chytila som sa za hlavu.
Už som si spomenula.
Presne tak, používal ich piaty Raikage, Bee-sama. Ale nemali by sa teda dediť na potomkov, teda šiestu a siedmeho Raikage? spýtala som sa neisto.
Vieš čo, nebudem ťa s tým zaťažovať... Raikage zbrane nepoužíva, a Yui-sama už do akcie nechodí, ak nepočítam tréning. mávla som rukou a usmiala sa.
Mal by si byť poctený, mať možnosť bojovať a učiť sa zo zbranami Raikage.
Spýtal sa na ten môj meč.
Ach, ale to nezáleží od zbrane... ja sa môžem takto vznášať na akejkoľvek mojej zbrani. Z každého druhu zbrane na blízko mám jednu. vysvetlila som a začala po jednom vyvolávať zbrane.
Bokken, drevený meč používaný na tréning ninjov zo zbranami.
Bumerangy, aj hádzací, aj na blízko.
Chúi, veľká a ťažká kovová guľa na krátkej rúčke.
Klasická krátka drevená palica.
Eku, drevená palica zo splošteným koncom, trocha ako mucholapka.
Gun, štandardná dlhá drevená palica.
Hanbō, stredne dlhá drevená palica.
Jutte, ťažká a krátka drevená palica s rúčkou na konci, podobná meču až na to že nemá ostrú ale tupú čepeľ.
Kyjak, kovová zbraň z rozšíreným koncom, na tupé poškodenie.
Zornica, podobné kyjaku, až na to že na konci zbrane sú ostne.
Otta, dlhá drevená palica zahnutá do tvaru S.
Vystužené žezlo, alebo ak chceš, tyč.
Tambo, bambusová palica, špeciálna svojou pevnosťou a ohybnosťou.
Dve Tonfy, drevené zbrane, ktoré majú tvar obušku.
Bojové kladivo, veľmi ťažká, silná a nebezpečná zbraň.
A bič. Dlhý, účinný, bolestivý.
Toto je časť mojich zbraní. Malá časť. Teraz vymenované spadajú do kategórie Tupé zbrane. Chceš vymenovať aj ostatné zbrane? Dalšie kategórie sú reťazové zbrane, oštepy, kopije, tyčové zbrane, nože a dýky, meče, katany, sekery, pästné zbrane, improvizované zbrane a dalšie, ktoré sa akosi nedajú zaradiť. povedala som a čakala na jeho reakciu.
Návrat nahoru Goto down
Raiden

Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeFri Jul 23, 2010 8:33 pm

Daiki Yotsuki

Zůstal jsem stát s otevřenou pusou. Takový arzenál bych taky bral ale prosím už nevyjmenovávejte. Asi bychom tu byly do zítřka. Pak jsem vrátil Chō Biburāto Raitontō do pouzdra a promluvil. Já jsem také částečný potomek jestli vám jde o tohle. Jsem vnuk bratra Killera Bee čili 4. Raikageho. Tak a teď bychom již mohly začít trénovat nebo máte jiné rozkazy? Usmál jsem se a pohodil jsem ostře vlasy.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeFri Jul 23, 2010 8:53 pm

Miya

Dobre, dobre, už nebudem. zasmiala som sa na jeho prekvapenosti. Mohla som mu ukázať všetky, ale očividne nemal záujem. Uvidí ich neskôr.
To je pravda, si potomok, aj ked nie priamy. To je však jedno. Teraz by sme mohli ísť trénovať, ak chcete. povedala som a zoširoka roztiahla ruky.
Návrat nahoru Goto down
GTO

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeFri Jul 23, 2010 8:57 pm

Naoki

Poslouchal sem jak vyjmenovavala zbraně a skoro sem u toho usnul.Vzbudilo mě až když se zeptala jestli chceme trénovat...
Konečně něco rozumnýho...
Vstal sem ze země a čekal co navrhne...
Návrat nahoru Goto down
SaTan

SaTan

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitimeFri Jul 23, 2010 9:00 pm

Aiko
Iba som mlčala, no nakoniec som prikývla hlavou na súhlas.
Som zvedavá čo to bude za tréning. Pomyslela som si a pozrela som sa na strom kde som vtedy mala vybehnúť.
Iba štyri a pól metra. Povedala som si v mysli a čakala som.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)
Strana 1 z 3Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Ukitake - Raiden (Postava v Konoze: Raiden Raion)
» Charakter - Raiden
» Charakter - Raiden
» Raion tamashī - Raiden
» Iriki - SaTan

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds - Tales (Ne)Officiální CZ/SK fórum  :: Hra ::   :: Hrací místnost-
Přejdi na: