Naruto Worlds - Tales (Ne)Officiální CZ/SK fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Raiden

Raiden

Počet příspěvků : 36
Věk : 29

Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 23, 2010 9:05 pm

Daiki Yotsuki

V očích se mi zablesklo. Jo jdeme trénovat. Tak co to bude? Usmál jsem se a čekal. Mohlo by to být nějaké super Ninjutsu nebo nový mečový styl. Usmíval jsem se nad tou představou. Hmm Miyo ale prosím žádnou odpadní techniku.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

Počet příspěvků : 58

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 23, 2010 10:10 pm

Miya

Daikiho som ignorovala.
Mám pripravené niečo dobré.
Brat bol taký milý, a pripravil tréningové genjutsu. Výborná vec. povedala som im, vytiahla zvitok, spravila niekoľko pečatí a oboma rukami vrazila do zeme ako pri Kuchiyose.
Svet okolo nás sa zmenil, a všetci štyria sme odrazu stáli na púšti. Všade nekonečný piesok, duny, sucho... zaujímavé bolo, že teplota sa tiež zvýšila. Slnko bolo mimoriadne ostré.
Na každého z vás sa náhle vyrútilo niekoľko piesočných shinobi. Vyzerali celkom obyčajne.
Najprv skúsime nejaký ten Taijutsu tréning pri viacerých nepriateľoch... skúste bojovať iba zbranami alebo proste rukami, nohami na blízko.
Shinobi to boli slabší, ale bolo ich viac.

Návrat nahoru Goto down
SaTan

SaTan

Počet příspěvků : 101

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 23, 2010 10:14 pm

Aiko
Povzdychla som si.
Aspoň že nežijem sunagakure no sato. Pomyslela som si a pripravila som sa.
Vybehla som na nich.
Pred nimi som zastala, a snažila sa ich pod kopnúť,
Návrat nahoru Goto down
Raiden

Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 23, 2010 10:54 pm

Daiki Yotsuki

A sakra tohle by mohl být problém.
Pomyslel jsem si když jsem viděl že nepřátel je více. Pak jsem oběma rukama plynule vytáhl své Chō Biburāto Raitontō co jsem měl v pouzdře u pasu a prudce jsem ho hodil na jednoho Shinobiho velkou rychlostí. Pak jsem vytáhl ty dvě Chō Biburāto Raitontō co jsem měl umístěné na zádech a každým jsem zaútočil na jiného ninju co šli přímo na mě zepředu. Útok byl veden přímo na krk.
Sakra je jich víc ale nevypadají že mají lepší výcvik než my. Vzhlédnul jsem a viděl jsem že do toho prvního po kterém jsem Chō Biburāto Raitontō hodil leží na zemi a nehýbe se. Ti dva sice mé Chō Biburāto Raitontō odrazily ale já jím to okamžitě vrátil tak že jsem oba bodl do žeber a uskočil od nich. Ještě po mě stihly hodit své kunaie kterými původně odrazily mé zbraně ale pak padly na zem jelikož měly probodnuté plíce. Jednomu Kunai jsem se uhnul ale druhý mi díky mé nešikovnosti ustřelil 4 vlasy když jsem se uhýbal.
Pak se ovšem stalo něco neočekávaného jeden podrazák na mě zaútočil zezadu a já jsem jen tak tak uskočil na bok a ohnal jsem se po něm jedním z Chō Biburāto Raitontō které ovšem vykryl. Pak následovala málá sprška útoků od každého z nás ale nakonec se mi podařilo jeho katanu s kterou bojoval zablokovat mezi mé dvě Chō Biburāto Raitontō a podklouznout tak jako když jsem zaútočil na Miyu ale tentokrát se mi podařilo ho srazit na zem a zlomit mu nohu. Celý můj souboj s tímhlectím jsem završil tak že jsem mu jeho vlastní katanu zabodl do levého ramena a pravou ruku jsem mu prožízl v lokti takže svojí katanu nemohl vytáhnout. Pak jsem navrátil své dvě Chō Biburāto Raitontō do pouzder a přiskočil jsem k mrtvole ve které byla moje třetí Chō Biburāto Raitontō. Tu jsem vytrhl z mrtvoly a došel jsem k sensei. Tak já mám 4 oddělané a ztratil jsem jen pár vlasů a možná někde zmuchlané oblečení. Už se nedivím že byl 5. Raikage tak úžasný když měl tak skvělé pohyby a k tomu ještě takto dokonalou výzbroj. Jak si vedou ostatní?
Návrat nahoru Goto down
GTO

Počet příspěvků : 50

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 23, 2010 11:23 pm

Naoki

Heh , takový slaboši mi nic udělat nemůžou...
Sakra na taijutsu nejsem moc dobrý budu se muset držet dál...
Jenom sem tam stál a čekal než ke mě přiběhne první...
Když byl u mě vytáhl sem kunai , skrčil se a chtěl ho boudnout do břicha.On ale uhnul a chtěl mě kopnout do ksichtu.Jen tak tak sem odskočil dozadu , ale v té chvíli byl u mě už další a chtěl mi podkopnout nohy.Vyskočil sem nahoru a kopl ho do obličeji a on odletěl tak 1-2metry , ale při mem kopu se u mě objevil ten na kterýho sem útočil s kunaiem a chytil mě za ruku.Byl sem ve vzduchu a pro dalšího sem byl snadný terč.Hned ke mě přiběhl další a dal mi pěstí do břicha a ja kousek poodletěl.Rychle sem vyskočil na nohy a toho co mě předtim držel za ruku sem podl kunaiem do břicha.Zbývali už jenom dva ten co mě odkopnul , a ten kterýho sem odkopnul já.Vzal sem si 2kunaie a hodil je po nich.Jeden se mu vyhl a druhy se vyhybat ani nemusel hodil sem to uplně jinam
Sakra na tohle sem levej...
Ten co se tomu vyhl byl dřív u mě a už fasoval ránu pěstí do obličeje.Druhý mě zkoušel oběhnout a sejmout mě zezadu.Já si ho ale všiml , chytil ho za ruku a kolenem sem ho narval do břicha.Radši sem posledním dvou zapíchl kunaie do jedné ruky a došel k sensei...
Jak sem říkal , hračka...
Ani nahodou to pro mě hračka nebyla a ja byl rád že sem to zvládl , ale chtěl sem aby si ostatní mysleli že sem dobrej...
Koukl sem na Daikiho...
Koukám žes je taky zvládnul.A co Aiko?
Návrat nahoru Goto down
SaTan

SaTan

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jul 24, 2010 9:45 am

Aiko
Podarilo sa mi ich pod kopnúť.
Aspoň niečo. Pomyslela som si a odskočila som od nich,
Zatial stihli vstať a znovu na mňa vybehli.
Zostala som stáť na mieste, a keď ku mne dobehli vytiahla som kunai, a odskočila som znovu ďalej.
Toto mi večne nevydrží. Mala by som si pohnúť. Pomyslela som si a kunai som vyhodila do vzduchu.
Keď boli u mňa, vyskočila som a chytila som kunai, pričom som dopadla na jedného z nich.
Padol na zem, a vytiahla som ešte jeden kunai.
Zabodla som mu ich do rúk, a pozrela som sa na ďalších.
Vytiahla som zopár shurikenov ktoré samozrejme vy blokovali.
Tentoraz som sa ja na nich rozbehla, no keď že som nebola moc rýchla, stihli vybehnúť aj oni.
Nohou som do jedného kopla, no ten mi ju chytil.
Tou nohou čo som bola na zemi, som ho kopla do brucha.
Pustil mi nohu a ja som mu ešte do hlavy dala päsťou.
To som zasa posledná? Chjó. Pomyslela som si a pozrela som sa na tých čo ešte ostávali.
Tentoraz som vytiahla posledný kunai, s výbušným lístkom.
No to už na mňa znovu bežali, a ja som už stála v bojovej pozícii.
Keď dobehli ku mne, odskočila som no kunai som po nich hodila.
Vybuchol tesne pri nich.
Avšak jeden čo stál úplne vzadu, bol v poriadku a znovu na mňa vybehol.
Tesne u mňa zastal, a pokúsil sa mi dať päsť.
Lenže ruku som mu chytila, a kolenom som mu vrazila do brady na čo odletel.
To bol posledný. Pomyslela som si a dobehla som pomaly k sensei.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jul 24, 2010 1:46 pm

Miya

Genini sa svižne pustili do nepriateľov.
Daiki ich vyradil prvý. Celkom rýchlo dal štyroch ninjov, uňho som odhadla správne. Bol zo všetkých troch najlepší v Taijutsu, navyše mal svoje meče. Dalo sa čakať... usúdila som, že z neho bude neskôr Killer Bee typ shinobi - smrtiace meče.
Druhý bol Naoki, u ktorého som postrehla vačšie problémy ako u Daikiho, ale napokon sa mu tiež podarilo nepriateľov eliminovať. Rozhodne bude na silné deštrukčné ninjutsu, a na hojné používanie čakry.
Aiko bola posledná, darilo sa jej lepšie ako Naokimu, ale nie lepšie ako Daikimu.
Pozorne som prezrela jej štýl boja. Jednoznačne kombinované taijutsu & ninjutsu.
Ked sa konečne všetci traja dostavili ku mne, hned som spustila.
Daiki, u teba je to jasné. Mal by si sa zamerať na boj zblízka, poprípade zo strednej vzdialenosti, máš výhodu zbraní. Samozrejme že aj Ninjutsu, ale to pomenej.
Naoki, taijutsu ti ide dobre, ale teba treba naučiť silné a ničivé ninjutsu, ktoré by si v boji mohol použiť.

A Aiko... dobrý boj. U teba by som povedala - polovica ninjutsu, polovica taijutsu. Kombinovaný boj.
Pustime sa do niečoho iného.
Spravila som pečať a nedaľeko vás sa objavili traja shinobi.
Boj jeden na jedného... pozor, títo už sú naozaj silní.
Každý shinobi sa rozbehol na jedného z vás. Ich pohyby boli rýchlejšie. Tiež už mali akési zvláštne bojové techniky.
Návrat nahoru Goto down
Raiden

Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jul 24, 2010 1:59 pm

Daiki Yotsuki

Když jsem spatřil že se jeden Shinobi blíží ke mně tak jsem se pousmál a odskákal do větší vzdálenosti od ostatních. Tak jo tenhle bude větší oříšek. Budu muset využít svůj plný bojový potenciál. Pak jsem rychle vytáhl jednu Chō Biburāto Raitontō a udělal jsem něco neočekávaného, pevně jsem si jí přidělal za rukojeť ke konci mích vlasů. Zbylé dvě Chō Biburāto Raitontō jsem si vzal do ruk čepelí dolů. Tak jo jde se na to. Klidně jsem čekal než ke mě ten Shinobi dojde a zaútočí první.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jul 24, 2010 2:11 pm

Shinobi - Daiki

Tentoraz nebol nepriateľ taký hlúpy. V ruke pevne držal katanu.
Pomaly a opatrne Daikiho obchádzal, a dával si pozor na každý pohyb. Neútočil.
Odrazu spravil pár pečatí.
Katon: Goukyakuu no Jutsu!
Nečakane na teba vyletela veľká ohnivá guľa.
Návrat nahoru Goto down
GTO

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jul 24, 2010 2:26 pm

Naoki

Silnější?Ani super silný by mě neporazili...
Stál sem na místě a čekal jestli shinobi udělá první krok...
Návrat nahoru Goto down
Raiden

Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jul 24, 2010 2:27 pm

Daiki Yotsuki

Sakra umí ninjutsu. Mám jedinou šanci. Všiml jsem si kamene za nepřítelem a pousmál jsem se. Vyhodil jsem rychle Chō Biburāto Raitontō vysoko do vzduchu směrem kámen a pak jsem udělal pečetě a hlesl. Kawarimi no Jutsu. Na mé místo se přenesl kámen co byl za nepřítelem a já jsem se objevil na tom místě kde byl kámen. Zdravím, Shinobi. Prudce jsem švihl hlavou a Chō Biburāto Raitontō i s vlasama vyletěl prudce na Shinobiho. Pak jsem ještě zvedl ruce nad hlavu a chytil své předtím hozené Chō Biburāto Raitontō. Nikdy jsem si nemyslel že takhle dlouhé vlasy se mi budou hodit v boji. Pomyslel jsem si a čekal jestli nepřítel zablokuje Chō Biburāto Raitontō přidělaný na vlasech.
Návrat nahoru Goto down
SaTan

SaTan

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jul 24, 2010 2:34 pm

Aiko
Spravila som tri bunshini.
Potom som spravila Kawarimi.
Takže už iba jeden? Mohol byť ako tý ostatný. Pomyslel som si a všetci bunshini a aj kawarimi sa pozreli na ninju ktorí bol nepriateľ Aiko.
Všetci vybehli len tak bez hlavo na ninju.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jul 24, 2010 3:11 pm

Shinobi - Naoki

Prvý krok neurobil. Iba pomaly Naokiho obchádzal a krútil katanou, ktorú držal v ruke.

Shinobi - Daiki

Ohnivá guľa zasiahla. Ale len kameň.
Shinobi sa nezatváril prekvapene, a rýchlo sa otočil.
Tvoje vlasy pohotovo chytil, aj ked ho meč trocha porezal. Prudko potiahol za vlasy a odskočil dozadu, aby ťa zhodil na zem.

Shinobi - Aiko

Nepriateľ sa rozbehol na bunshini a jednoduchými ranami rukou ich likvidoval.
Návrat nahoru Goto down
GTO

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jul 24, 2010 3:16 pm

Naoki

Řekla že jsou lepší , takže s nim nebudu soupeřit ja ale bunshiny...
Rozeběhl sem se na něj s kunaiem v ruce a zkoušel ho nějak bodnout...
Návrat nahoru Goto down
Raiden

Raiden

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jul 24, 2010 3:25 pm

Daiki Yotsuki

Sakra je fakt lepší než ti ostatní předtím
. Pomyslel jsem si když jsem letěl k zemi. Pak jsem dopadl ale on mé vlasy nepustil. Ty parchante pusť ty vlasy nebo tady na místě zemřeš. Prudce jsem vymrštil pravou ruku i s Chō Biburāto Raitontō a tu jsem odhodl tak aby mířila přímo na jednu jeho ruku a hned v závěsu za ní jsem hodil i Chō Biburāto Raitontō co jsem měl v levé ruce ale to směřovalo přímo na hrudník. Musí to vyjít! Pro ujištění jsem ještě vytáhl jeden senbon a prudce jsem ho hodil na druhou ruku.
Návrat nahoru Goto down
SaTan

SaTan

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jul 24, 2010 3:27 pm

Aiko
Klony jeden po druhom mizli, až tam nakoniec ostal iba kawarimi.
To nebol dobrý nápad. Pomyslela som si.
Stála som na mieste a čakala som na jeho útok.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jul 24, 2010 4:09 pm

Shinobi - Naoki

Nepriateľ sa útokom vyhýbal. Odskočil zopár metrov dozadu, spravil pečaťe.
Náhle na teba vyletel suitonový vodný žralok.
Shinobi sa rozbehol za žralokom aby mohol zaútočiť na blízko.

Shinobi - Daiki

Ninja po tom ako si padol rýchlo pustil tvoje vlasy a skočil smerom na teba.
Senboni mierené na ruku a hrud netrafili, a neškodne preleteli okolo neho.
Jeden z nich trafil, ninja zaúpel ale pokračoval.
Natiahol nohu a chcel ťa pridupnúť k zemi, kým si ešte ležal.

Shinobi - Aiko

Nakoniec to nevydržal a zaútočil.
Dopredu hodil pár shurikenov a rozbehol sa za nimi, aby mohol začať priamy taijutsu útok.
Návrat nahoru Goto down
GTO

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jul 24, 2010 5:05 pm

Naoki

Takže tenhle uz umí i ninjutsu...
Nečekal sem to , ale odskočil sem do strany a spadl na zem.Jen tak tak sem se útoku vyhnul.Vyskočil sem na nohy a přemýšlel co udělat dál...
Kdybych nachvilku byl někde , kde by mě neviděl , bylo by to hned lepší...
Návrat nahoru Goto down
SaTan

SaTan

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Jul 25, 2010 9:09 am

Aiko
Shurikeny zasiahli svoj cieľ.
Na mieste kde stála Aiko, sa objavila kláda.
Zo zadu som sa na ninju vyrútila a pokúsila som sa mu dať päsťou.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Jul 25, 2010 9:10 pm

Shinobi - Naoki

Nepriateľ sa rýchlo rozbehol dopredu, vyskočil a mieril na teba silným kopom nohou.

Shinobi - Aiko

Shinobi sa rýchlo otočil a pohotovo ťa chytil za ruku.
Druhá ruka mu vystrelila do teba, chcel Aiko udrieť do brucha.
Návrat nahoru Goto down
SaTan

SaTan

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Jul 25, 2010 9:48 pm

Aiko
Druhou rukou som ho vyblokovala.
Keď mám blokováne, mám tu nohy. Pomyslela som si.
Nohou som sa mu snažila kopnúť medzi nohy.
Návrat nahoru Goto down
GTO

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Jul 25, 2010 9:48 pm

Naoki

Sakra...
Nečekal sem že se tak rychle rozeběhne a nestihl sem uskočit...odletěl sem pár metrů a pomalu sem vstával...
V taijutsu s nim nemuzu porad bojovat.Jak bych se mohl dostat pryč aby mě neviděl...
Něco mě v tu chvíli napadlo...
Snad to vyjde...
Rozeběhl sem se na něj s kunaiem v ruce. na něj..
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Jul 26, 2010 4:29 pm

Shinobi - Aiko

Nepriateľ zdvihol jednu nohu a zablokoval tvoj kop.
Teraz ste obaja mali zamestnané ruky a shinobi mal zamestnanú jednu nohu.
Naskytla sa veľká šanca na podkopnutie jeho jednej nohy, ale za cenu spadnutia na zem.

Shinobi - Naoki

Reagoval celkom normálne... čakal na útok a pripravil sa na jeho vykrytie.
Návrat nahoru Goto down
SaTan

SaTan

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Jul 26, 2010 4:43 pm

Aiko
Podkopla som ho, no padla som na zem.
Aspoň niečo. Pomyslela som si a rýchlo vytiahla kunai.
Rýchlo som vyskočila a kunai hodila po ňom.
Návrat nahoru Goto down
Horox

Horox

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Jul 26, 2010 4:50 pm

Shinobi - Aiko

Nepriateľ sa strepal na zem, rýchlo sa chcel postaviť ale Aikin kunai ho zasiahol.
Síce sa mu podarilo postaviť sa, ale po tom ako ho trafil kunai sa zapotácal. Dalšia šanca.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)   Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan) - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Tím Búrka - Tím Susanoo (GTO, Raiden, SaTan)
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Ukitake - Raiden (Postava v Konoze: Raiden Raion)
» Charakter - Raiden
» Charakter - Raiden
» Raion tamashī - Raiden
» Iriki - SaTan

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Worlds - Tales (Ne)Officiální CZ/SK fórum  :: Hra ::   :: Hrací místnost-
Přejdi na: