| White Light | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Horox
Počet příspěvků : 58 Join date : 08. 07. 10
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 5:01 pm | |
| Raikage
Vyzeralo že sa už dostavili všetci. Myslím, že môžme začať. Vyskočil som na vyvýšené pódium, rukami utíšili dav a čakal. Rakvu už nieslo niekoľko shinobi v maskách na pódium. Bola priehľadná, a tak každý ešte mohol naposledy vidieť Hyakiho. Ležal tam, s pokojným výrazom na tvári. Hyaki... Rakvu položili do stredu pódia a rozostavili sa okolo nej. Bolo na čase preniesť pár slov... ... ked v tom ku mne bleskovo pribehlo niekoľko ninjov. Raikage-sama! Rokubi! Nejaký neznámy sa snaží ukradnúť šesť-chvostého! Rýchlo musíte ísť... vysvetlil situáciu stručne. ... čože?! zrúkol som nahnevane. Rokubiho nemôžme stratiť! Pohreb počká! Dvaja jounini za mnou, ostatní prezrite celú dedinu pre prípadných nepriateľov, a ochraňujte ľudí. rozkázal som rýchlo, spravil pečať a moje telo pohltil oblak.
Zaki
Raikage zmizol rýchlejšie ako si vačšina ľudí stihla uvedomiť čo sa deje. Ako stopovací Jounin som sa rozhodol ostať. Bitku bolo lepšie nechať na tých čo bojujú. Zachovajte kľud, nič sa nedeje! Po zahnaní hrozby bude ceremónia pokračovať podľa pôvodného plánu. zakričal som do davu, tak aby to počuli všetci. Po nepriateľovi ani stopy, ale dával som si dobrý pozor. Priorita bola ochrániť ľudí, a potom až dedinu.
| |
|
| |
GTO
Počet příspěvků : 50 Join date : 12. 07. 10
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 5:36 pm | |
| Naoki
Sakra co se to děje.Tak zajímavý pohřeb se jentak nevidí... Koukal sem všude kolem jestli neuvidim něco zajímavýho... | |
|
| |
Memphisto
Počet příspěvků : 30 Join date : 19. 07. 10 Věk : 33
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 6:24 pm | |
| Hideki Kanegawa
Najednou se všude rozezněli hlasy. Všichni řešili zminovaného vetřelce a několik ninjů se rozběhlo různými směry do vesnice. Vycítil jsem příležitost. Sice mě pomalu nic nevzrušovalo, ale nějaký boj a možnost testování schopností ano. Leč pouhý genin, v nastávajícím zmatku jsem se oddělil od rodičů a sestry, která byla očividně vyděšená. Snažil jsem se nenápadně dostat z davu, což se mi za chvíli povedlo. Tak jo... jsem pašák. pomyslel jsem si, když jsem měl pocit, že mě nikdo uniknout neviděl. vyrazil jsem do nižších částí vesnice, doufajíc, že nějako pomůžu. | |
|
| |
Medusa
Počet příspěvků : 48 Join date : 09. 07. 10
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 6:38 pm | |
| Asuka
Celá naše rodina sledovala průběh pohřbu, ale nikdo na sobě nedal znát nějaké emoce. Ale v tom se něco pokazilo. Raikage nevypadal zrovna nějak nadšeně. Jen co Raikage vydal rozkazy, starší bratr okamžitě zmizel, přeci jenom je jeden z významných ANBU. Otec se rozhližel po okolí. Nestačila jsem sledovat okolí, to byl cvrkot, jak někteří ninjové zmizeli. Nepřátelé v takovýhle smutný den? Parchanti. Naštvaně jsem zatla pěst a při rozruchu jsem nenápadně zmizela a běžela jsem do vesnice, jestli na nějakého nepřítele nenarazít. Měla jsem chuť je nakopat. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 6:59 pm | |
| RaikageTakéto zneuctenie nezostane bez trestu. Zo štyrmi elitnými ANBU som vbehol do obrovskej horskej jaskyňe, ktorá mala jediný vchod v stene útesu. A navyše bola zapečatená. Nebolo takmer možné sa tam dostať... aj ked niekto pomocou čakry vyliezol po 90 stupňovom uhle horskej steny, jaskyňa bola špeciálne ukrytá. Niekto musel vedieť kde presne je... Získal som podozrenie na infiltráciu do špeciánych ANBU, alebo zradu zvnútra... jedine oni vedeli, kde sa táto jaskyňa nachádza. Do nej sme pred nedávnom dávali Rokubiho. Vtedy to musel zradca, nepriateľ vidieť. A ten zradca mohol byť stále medzi nami... Pečať bola zlomená, a Rokubi preč. To nedovolím!! zahučal som nervózne a použil špeciálne mračné Jutsu vyvinuté mnou. Pomocou mrakov na oblohe som mohol toho zistiť mnoho... a dnes bolo neobyčajne oblačno, takže to len napomáhalo. Mám ho. Vyzerá že je iba jeden. poznamenal som a vyskočil z jaskyne. Nechal som sa unášať voľným pádom... nepriateľ bol o niečo nižšie. > Asuka, HidekiAkousi náhodou ste na seba narazili. Pár desiatok metrov od vás ste si všimli utekať akéhosi podivného ninju. Na chrbáte niesol urnu, z ktorej vyžarovala extrémne silná a zvláštna čakra. Na urne boli vyryté rôzne znaky, a najma mnoho pečatí. - Spoiler:
| |
|
| |
Medusa
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 7:10 pm | |
| Asuka
Hideki? Šeptla jsem tázavě. Už jsem chtěla pokračovat v otázkách, ale pár metrů od nás proběhl podivní nija s urnou na zádech. Nepříte! Řeknu si pro sebe. Za ním. Automaticky rozkážu a vyběhnu za podivným ninjou, abych ho dohnala a ukázala mu, co je Kumo zač. | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 7:18 pm | |
| Hideki Kanegawa
Běžel jsem ulicí, hledajíc nějaké nepřátele a s myšlenkami, že nikdo další krom několika jouninu a mě je nehledá, když v tom... Asuko, co ty tady děláš? myslel jsem že všichni ostatní geniny zůstali nahoře. vyhrkl překvapeně otázku, když se s ní málem srazil na rohu ulice. Na to se mi jen dostane otázka v podobě mého jména. Periférním viděním jeho pozornost upoutal nějaký muž. Na řeči už teď nebyl čas. Asuko ho taky zpozorovala a už se za ním bleskově vydala. Sakra... měli bychom ho zdržet a upozornit raikageho. pomyslím si a rozběhnu se za Asuko. Když jsme se k ninjovy dostali blíže, vytáhnul jsem několik shurikenů a zkusil je hodit po utíkajícím ninjovy.. Možná si podepisujeme jistou smrt... zapřemýšlel jsem.
Naposledy upravil Memphisto dne Wed Jul 21, 2010 7:58 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Raiden
Počet příspěvků : 36 Join date : 13. 07. 10 Věk : 29
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 7:45 pm | |
| Daiki Yotsuki
Jelikož jsem byl přímo pod pódiem slyšel jsem všechno co ninjové Raikagemu řekly. Rokubi? Tak to už je vážné. Pomyslel jsem si a pak jsem nenápadně zmizel z místa pohřbu. Po chvíly jsem vyskákal na jednu střechu abych měl větší rozhled. V dálce jsem zahlédl nějakého podivného ninju s urnou na zádech a nějaké dvě děti co za nim běží. Jsou dost daleko snad to stihnu abych nepřišel o zábavu. Škoda že na sobě nemám své obvyklé oblečení. Naštvaně jsem se podíval na černé kimono. Rozeběhl jsem se po střechách domů a přeskakoval co nejrychleji ale i tak jsem je nedoháněl. Naštěstí znám Kumogakure dobře a tak jsem využil sem tam nějakou zkratku takže jsem se nakonec dostal na vzdálenost 30 metrů od Hidekia a Asuky. | |
|
| |
GTO
Počet příspěvků : 50 Join date : 12. 07. 10
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 7:51 pm | |
| Naoki
Také sem slyšel co se stalo a taky sem si všiml že zmizelo hodně lidí z akademie... Heh , co si myslí že udělaj proti lidem co dokázali vzít šesti-ocesého , nejsou přece tak dobří jak já... Koukal sem kdo všechno odešel z pohřbu a čekal co bude dál...
| |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 8:14 pm | |
| ???
Neznámy unikal veľmi rýchlo, a letiacim shurikenom sa vyhol. Náhle zastavil, použil akési Jutsu na rozdvojenie. Teraz tam stáli dvaja. Obom sa na rukách vyformovali akési elektrické sféry (niečo ako chidori), a veľkou rýchlosťou sa rozbehli po Hidekim a Asuke, držiac ruky za sebou. Na vás dvoch to bolo príliš rýchle, Hideki a Asuka nemali moc šancí uhnúť sa...
| |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 8:23 pm | |
| Hideki Kanegawa
Neměli jsme moc šancí uhnout. Hideki se přesto uhnout pokusil. Snažil se překulit na stranu a vyhnout se alespoň přímému zásahu. Ještě v letu jsem druhou rukou ztěží vytáhl kunai a naslepo bodl.
Naposledy upravil Memphisto dne Wed Jul 21, 2010 8:28 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Medusa
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 8:28 pm | |
| Asuka
Podivný ninja byl rychlejší než jsem si myslela, ale nechtěla jsem to jen tak vzdát. Když v tom se najednou neznámý zastavil. Překvapená jsem zastavila také. Co má v plánu teď? Naštváním jsem zkřivila obličej. Nemusela jsem ani dlouho čekat a už jsem měla odpověď na svou otázku. Rychle jsem dala levou nohu dozadu, abych získala lepší stabilitu. Nestačila jsem ani cokoliv říct a už na mě jeden z neznámých běžel, podle všeho s úmyslem zabít mě. Okamžitě jsem začala skládat pečetě na Kawarimi no jutsu. Až bych se nahradila, tak jsem na neznámého chtěla zaúčtočit ze vzduchu, kopem do hlavy. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 8:36 pm | |
| Raikage
Nepriateľ bol rýchly, ale nie rýchlejší odomňa. Skočil som pred Asuku, jeho klon schmatol do rúk nad hlavu, a hodil ho do skutočného nepriateľa. Neuhol sa, lebo bol zaujatý svojím Jutsu, s ktorým bežal na Hidekiho. Nepriateľ sa odkotúlaľ ale hned sa postavil na nohy a začal opať unikať. Zbabelec! Použil som mračné premiestnenie rovno pred neho, a kopol mu do hrude... neznámy zhlboka zafunel a odletel do jedného z kameňov. Zase sa postavil, vytvoril v ruke elektrickú sféru a rozbehol sa na mňa. Pokojne som stál na mieste... ked bol pol metra odomňa, chytil som mu ruku a prudko ňou potiahol Ozval sa nepríjemný krupavý zvuk a zlodej z bolestivým sykom odskočil o pár metrov dalej.
| |
|
| |
Medusa
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 8:47 pm | |
| Asuka
Protivník byl moc rychlí, nedokázala bych složit pečetě včas. Naštěstí pro mě se přede mnou objevil Raikage a o protivníka se postaral. Přišla jsem si strašně bezmocná, když jsem nedokázala rychle složit pečetě, když mě musel zachránit Raikage. Můžu v tomhle stavu vůbec ochranít před nepřítelem šestiocasého? Zeptala jsem se sama sebe, ale přesto jsem už znala odpověď. Byla jsem na sebe naštvaná. Ruce jsem měla zatnuté v pěsti a obličej zkřivený zlostí. | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 8:49 pm | |
| Hideki Kanegawa
Můj kunai bodl do vzduchu. Nikde žádná překážka. Pomalu jsem otevřel oči, abych viděl jak raikage momentálně pacifikuje ruku neznámému ninjovy, který před chvílí útočil na mě a Asuku. Uslyšel jsem křupnutí, přičemž ninja kousek poodskočil. Očividně byl upřen na raikageho a nic dalšího nevnímal, tak nějak jsem vycítil určitou šanci ho zranit. Leč... byl tu raikage, bylo by jednoduší to nechat na něm. Přesto jsem stále držel v ruce kunai a přemítal v hlavě.
| |
|
| |
Raiden
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 8:58 pm | |
| Daiki Yotsuki
Doběhl jsem až k té malé skupince a proskočil jsem mezi Hidekim a Asukou až mi vlasy zavály ve vzduchu a doběhl jsem k Raikagemu. Kyriaki-san jste úžasný jako vždy. Pak jsem se podíval na nepřítele. Ta urna v té je Rokubi? Zeptal jsem se váhavě a vytáhl Senbon. Mám ho dodělat ve jménu ochrany Kumogakure? Řekl jsem bez emocí a mrštil senbon na nepřítelovo pravé koleno abych mu zamezil v pohybu. Pak jsem okamžitě hodil další senbon na jeho levé koleno a taky na zdravou ruku. Snad ty senbony budou mít dobrý účinek a nezemře dřív než z něho vymlátíme informace! | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 9:03 pm | |
| Raikage
Nepriateľ tam len tak chvíľu stál. Náhle si však kusol do končeka prstu, zložil pečate a išiel urobiť vyvolanie... ... vtedy ho však zasiahli dve z troch Daikiových senbonov. Od bolesti sa zvalil na zem, ale stále chcel dokončiť Kuchyiose... ... zahatil som mu však celú akciu. Do tváre dostal takú päsťovku, až sa mu zkrivila do neprirodzených tvarov a zo zlomeného nosa mu vystrekla krv. Po zemi odletel niekoľko metrov dozadu... Podišiel som k nemu, zdvihol ho za hlavu a tvár mu treskol o kamennú stenu jedného z domov. To som urobil asi ešte štyrikrát... v stene už bola obrovská puklina a aj dosť krvi. Chytil som ho za krk, otočil k sebe. Kto ťa poslal? Kto si? spýtal som sa prísne zo zamračeným pohľadom. Zlodej sa iba sarkasticky usmial. Treskol som ho stenu a spýtal sa ešte raz. Nič neprezradil ani po troch pokusoch. Stlačil som mu krk na správnych miestach, a zlodej upadol do bezvedomia. Vtedy tam došli ANBU. Berte ho. rozkázal som a otočil sa na tých troch. Asuka, Hideki a Daiki... Teraz mi vysvetlite čo tu robíte. | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 9:09 pm | |
| Hideki Kanegawa
Zaskočilo mi v krku... no... Co teď jako řekneme? přemýšlel jsem... v tom mě napadla ta věta co pronesl na pohřbu. Leč mluvil k jouninum a anbu. Omlouvám se, ale... sám jste řekl, že mají všichni ostatní prohledávat vesnici. Tak jsme se řídili rozkazem. snažil jsem se tvářit výmluvně. | |
|
| |
Raiden
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 9:13 pm | |
| Daiki Yotsuki
No coby? Chráníme Kumogakure no Sato jako správní Shinobi. A jelikož šlo o Rokubiho myslím že toto mělo vyšší prioritu než náš život. Řekl jsem a hleděl jsem Raikagemu přímo do očí. Takže vrátíme se na pohřeb nebo ne? Pak jsem si chytil vlasy do ruky aby tolik nevlály. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 9:18 pm | |
| Raikage
Hideki, máš snád náladu na hru so slovíčkami? A aj ked to tak je... prečo ste odišli len vy traja? To celá dedina okrem vás sú zbabelci, čo nedodržiavajú rozkazy? A ty Daiki... žiadny bijuu nemá vačšiu prioritu ako životy mladých ninjov. Vy sa neskôr stanete ochranou dediny. A ked zomriete teraz, odsúdite Kumogakure na záhubu. povedal som prísne a prikráčal k nim. Mali ste obrovské šťastie že som došiel. Cením si vašu odvahu, a silnú potrebu ochraňovať dedinu, ale ste ešte deti. Do takýchto vecí sa nabudúce nepleťte. Vy dvaja ste mohli zomrieť. Mal by som kvôli tomu problémy. Ako by to znelo pre ľudí? Kvôli nezodpovednosti Raikage zomreli dvaja genini. vysvetlil som im ako učiteľ karhajúci študentov. Za tento prečin by ste sa nedostali do nových tímov, ale žiadnemu z jouninov o tom nepoviem. Takže sa nič nestalo. Nikomu ani muk. Ja už niečo vymyslím. dodal som už viac priateľsky. Treba sa vrátiť na pohreb. | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 9:25 pm | |
| Hideki Kanegawa
Ten proslov na mě zapůsobil, trošku jsem sklopil pohled. Omlouvám se raikage-sama, příště už budu rozvážnější. procedil jsem slova omluvy a už tak nějak neměl co říct. Raikage má pravdu, akorát jsme mohli zvýšit ztráty na životech. u toho jsem se podíval na oblohu, kde se stále nerušeně tetlily mraky. Pomalu jsem se otočil, chystajíc na pohřeb. | |
|
| |
Raiden
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 9:27 pm | |
| Daiki Yotsuki
Pousmál jsem se a kývl. Strejda je správný Kage stojí si za tím co chce a ochraňuje nás, Budoucnost Kumo. Tak jo vracíme se na pohřeb. Vyskočil jsem na střechu jednoho domku a kývl jsem na ostatní. Copak vás nezajímá jak jsem se sem dostal? Existuje tu jedna super zkratka přes domy. Ukázal jsem směrem kudy je nejlepší cesta na hřbitov. | |
|
| |
Medusa
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 9:28 pm | |
| Asuka
Sledovala jsem Raikageho metody vyslíchání. Nevěděla jsem co si o nich mám myslet, ale ty tlakové body na lidském těle by se mohli hodit...Trhla jsem sebou, když se na nás Raikage otočil a ptal se nás, co tu děláme. Okamžitě jsem stočila pohled do země a zkoušela vymyslet nějakou trefnou odpověď, ale to už byl Hideky rychlejší. Přejela jsem pohledem z Hidekiho na Raikageho, ale raději jsem mlčela, abych ještě neřekla něco špatně. Když začal Raikage vysvětlovat jak to vlastně všechno je, cítila jsem se provinile za to všechno. Celou dobu jsem raději koukala do země. Když pak řekl, abychom se vrátili na pohřeb, bez jediné námitky jsem se otočila a šla zpět na místo konání pohřbu......Tam jsem si stoupla vedle otce a mladšího brášky. Starší bratr tu stále nebyl. Kde jsi byla? Zeptal se ustaraně otec. Potřebovala jsem na záchod. Takové ty ženské věci. Odpověděla jsem mu na to. Bylo vidět, že se mu to nelíbí, ale co jiného měl dělat. | |
|
| |
Horox
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 9:51 pm | |
| Raikage
Rýchlo som sa vrátil spať na pódium. Z davu sa ozývalo konšpiračné, zároveň vyplašené šepkanie. Bolo to celkom prirodzené. Všetci sa obávali. Dnes už druhýkrát som zdvihol ruky aby sa utíšili. Nič sa nedeje. Teraz už nie. Nebudem nikomu klamať. Akýsi zlodej ukradol Rokubiho. Podarilo sa mi ho zastaviť ešte predtým ako unikol, a tak je všetko v poriadku. Bijuu je v bezpečí, a zlodej je v tomto momente vyslúchaný. Chcem všetkých vyzvať aby ste si v nasledujúcich týždnoch dávali zvýšený pozor, a každú podozrivú vec nahlásili ANBU, alebo mne osobne. vysvetlil som davu. Ich reakcie som si nevšímal. Boli rôznorodé. Ale pohreb bol teraz prvoradý... ... zhromaždili sme sa tu, aby sme si uctili Hyakiho Sendoia, váženého člena Kumogakure no Sato. Za života býval jinchuuriki Rokubiho, slimáčieho bijuu. Ten bude zajtra zapečtaný do nového jinchuuriki. Nemienim zneuctiť Hyakiho tým, že jeho bijuu, ktorého v sebe nosil dlhé roky, hned po jeho smrti zapečatím do iného shinobi. povedal som a zdvihol hlavu. Hyaki bol výborný priateľ, mne, mnohým z vás, dobrý syn, a dozaista by bol aj dobrý otec, ale bohužiaľ, takúto šancu už nedostal. Hyaki svoje rozhodnutie prijať Rokubiho nikdy neľutoval, a ochránil by každého jedného z vás svojím životom. Vážte si to. Zbohom, Hyaki-san. sklonil som hlavu a na jeho rakvu položil kvet, ktorý rástol len v najvyšších oblastiach hôr. Nemal som rád dlhé príhovory, ale radšej výstižné a stručné. K rakve prišli prví ľudia a každý z nich položil na rakvu nejaký ten kvet. | |
|
| |
Memphisto
| Předmět: Re: White Light Wed Jul 21, 2010 9:58 pm | |
| Hideki Kanegawa
Při opětivném příchodu na pohřeb se mě ihned začala rodina ptát co se děje, sestra byla celou dobu hrůzou bez sebe, takže se alespoň trochu uklidnila. Nakonec jsem zarytě mlčel. Rodiče věděli že teď se mnou nic nehne, rozhodl jsem se prostě ignorovat. Všichni se tady začali soustředit na raikageho na pódiu. Po konci jeho proslovu jsme postupně položili na rajev květiny. Při pokládání květin a odchodu od rakve jsem se ještě podíval na raikageho a kývnul mu na znamení díku ohledně toho, co se stalo. Každopádně, hlodalo mě to v mysli. Do zástupu jsem odcházel s myšlenkami... Musim zesílit. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: White Light | |
| |
|
| |
| White Light | |
|