Raikage
Napokon okolo rakvy prešli všetci. Teraz bol tak zavalený kvetinami, a rôznymi darmi, že sa tam vytvorila majestátna kopa.
Podišiel som k nej, a spravil pečaťe. Rakvu obalil čisto biely mrak a tím ju zakryl.
Naposledy som sa uklonil, a odchádzal.
Meč však nebol nepovšimnuteľný. Dal ho tam Daiki... nespýtal som sa ho však, odkiaľ ho má. A bol to vzácny dar.
Prezrel som geninov.
Nasledujú ešte tri veľmi dôležité veci... rozdelenie do tímov, zapečatenie Rokubiho a výsluch zlodeja.
Potom by som mal mať relatívne pokoj.
Nepreferoval som žiadne oficiálne porady s jouninmi... proste som si ich hned teraz zavolal k sebe.
Takže, teraz by ste mali už mať zostavy tímov, aké chcete. Predpokladám, že ste sa medzi sebou dohodli dopredu, a môžeme to vyriešiť hned teraz. prehodil som a čakal na odpovede.
Dohodli, samozrejme. prehovoril najvyšší elitný Jounin. Dúfal som, že zoberie tím kde bude Rokubi. Na jeho ochranu som potreboval niekoho naozaj silného a zodpovedného, kvalitného a overeného jounina... Zeno takým bol.
Ale predtým potrebujem vedieť, kto bude nový jinchuuriki Rokubiho.
Asuka Seras. odpovedal som pohotovo.
Takže tak... beriem tím zložený z týchto troch geninov... Hideki Kanegawa, Yoshiro Asaskura a Asuka Seras. Raiton, raiton, fuuton. oznámil a čakal na súhlas.
Súhlasím. Dalšie tímy? prehliadol som jouninov.
Podišla ku mne Zenova sestra, omnoho mladšia, a nie až tak skúsená, ale tiež považovaná za elitnú, overenú a schopnú. Už len preto, že bola jinchuuriki Hachibiho.
Beriem tím... Daiki Yotsuki, Naoki Iketani a Aiko Ariko. Raiton, katon, raiton. povedala. A ja som súhlasil.
Potom mi ešte niekoľko dalších jouninov povedalo svoje tímy, a do polhodiny bolo všetko zariadené. Jednoduché, rýchle a diskrétne.
Každý jounin, kým bol čas a všetci boli zhromaždení na jednom mieste, našiel svoj tím a povedal im kde sa majú stretnúť.
Ráno, 4:00, ešte pred svitaním.