Medusa
Počet příspěvků : 48 Join date : 09. 07. 10
| Předmět: Charakter - Medusa Sat Jul 10, 2010 7:59 pm | |
| Osobní informace:Jméno: Sayuri (malá lilie) Příjmení: Nezná Věk: 13 Výška: 142 cm Váha: 36 kg Barva vlasů: černá Barva očí: žlutá Barva kůže: běloch Pohlaví: žena Životopis: Co se dělo, když jsem byla ještě hodně malá, tak to si nepamatuji. Vím, že jsem nakonec skončila v dětském domově a všechno co jsem měla bylo jen jméno. V dětském domově si semnou nevěděli rady. Prý jsem chtěla všechny pitvat a mučit. Většinou mě ale dospělí stačili chytit včas, než jsem mohla cokoliv udělat. Nesnášela jsem je za to, ale taky jsem se díku tomu naučila své choutky ovládat. Když už mi bylo více, našla jsem si brigádu v nemocnici, kde mi to v pitevně opravdu šlo. Tak jsem si vydělala nějaké peníze a mohla si pronajmout nějaký byt, abych pořád nemusela poslouchat ty řeči v domově. Postupem času jsem se dostala i do akademie. Ostatní děti se mě báli. Nevěděla jsem přesně proč – jestli kvůli mé šílenosti, nebo kvůli mému pro mě neznámému původu. Zajímavosti: Všechno okolo sebe vidím jen jako experiment nebo vzorek. Obrázek: - Spoiler:
Charakter:Temperament: sangvinik - flegmatik Povahové rysy: Tichá, nezávislá, samostatná, uzavřená, někdy až šílená, soucitná Znamení horoskopu: Lev, opice Oblíbená činnost: Čtení knih, zjišťování nových informací (jakkoliv) Neoblíbená činnost: Nic nedělání, nuda Oblíbené jídlo: Nudle s masem Neoblíbené jídlo: Zelenina, brambory Zájmy: Čtení, pitvání lidí okolo mě Sny: Vědět vše. Umět vše. Fóbie/Strachy: Že se v ní probudí ta spící šílenost. Závislosti: Informace Schopnosti:Element chakry: Nevím Výbava: Dýmové bombičky Zbraně: Skalpel, kunaie, shurikeny Schopnosti: Henge, Kawarimi, Bunshin Kekkei Genkai: Nemám V bodech: Počet bodů - 30 - rozdělte je tak, aby celkový počet bodů v následujících schopnostech dosáhl právě 30 bodů!Fyzička: 5 Zásoba chakry: 7 Zacházení se zbraněmi: 5 Ninjutsu: 7 Genjutsu: 3 Taijutsu:3 | |
|
Mike
Počet příspěvků : 67 Join date : 08. 07. 10 Věk : 31 Location : Koniec sveta
| Předmět: Re: Charakter - Medusa Mon Jul 12, 2010 9:39 pm | |
| Tak teda Povoleno | |
|