Osobní informace:Jméno: Kiara
Příjmení: Suzume
Věk: 12
Výška: 155 cm
Váha: 53 kg
Barva vlasů: Oranžová
Barva očí: Zelená
Barva kůže: běloška
Pohlaví: Žena
Životopis: Dá se říct, že v jejím životě se zatím nestalo nic zvláštního nebo důležitého. Narodila jsem se v magickou noc, kdy zrovna z nebe padaly jasné hvězdy. S každou spadlou hvězdou si pro mě rodiče přáli jen to nejlepší a to se také vyplnilo. Jako zázrakem dostal otec novou lépe placenou práci, takže jsme se nemuseli tolik uskromňovat. Matka se začala zotavovat z těžké nemoci po porodu. Netrvalo dlouho a žili jsme si opravdu báječně. Nic nám nechybělo.
Když jsem o něco povyrostla, chovala jsem se spíše jako kluk než jako holka. Běhala jsem po venku, hrála s klukama fotbal nebo na ninji. Začala jsem si vyskakovat na větší a starší děti. Bránila jsem ty utiskované. Dokonce jsem se i prala. Domu jsem vždy chodila s potrhaným oblečením ať už od souboje, nebo od her. Ale díra se dá zašít a modřína zmizí, a tak jsem další den vyrážela do ulic zas plná sil.
Když jsem zas o něco vyrostla, rodiče mě poslali do akademie, na kterou šetřili. Proto abych svou rodinu nezklamala nosím z akademie jen ty nejlepší známky.
Zajímavosti: Zas další aktivní a veselé dítě.
Obrázek: - Spoiler:
Charakter: Temperament: Sangvinik
Povahové rysy: Přátelská, vtipná svým způsobem, citlivá, starostlivá a laskavá. Když příjde na bezradné situace, chová se naivně, což je v rozporu s jejíma výtečnýma známkama na akademii.
Znamení horoskopu: Panna
Oblíbená činnost: Vaření divných jídel, komedie, sport
Neoblíbená činnost: Sledování smutných filmů a beradné situace.
Oblíbené jídlo: Divná jídla, který nikdo jiný nejí
Neoblíbené jídlo: Nemá.
Zájmy: Sport, přátelé, škola, hudba.
Sny: Těch by bylo, ale nejdůležitější je, užít si život, dokud můžu.
Fóbie/Strachy: Moc nemusí otravný hmyz.
Závislosti: Divná jídla a hudba.
Schopnosti:Element chakry: Neví
Výbava: Základní - kunaie, shurikeny, výbušné lístky.
Zbraně: Žádné zvláštní
Schopnosti: Dokáže přes chakru vnímat emocionální stav lidí okolo sebe. Henge, Kawarimi, Bunshin
Kekkei Genkai: nemá.
V bodech: Počet bodů - 30 - rozdělte je tak, aby celkový počet bodů v následujících schopnostech dosáhl právě 30 bodů!Fyzička: 6
Zásoba chakry: 6
Zacházení se zbraněmi: 6
Ninjutsu: 6
Genjutsu: Taijutsu: 6